HEM
OM ANN
UTBILDNINGAR
BERÄTTARFÖRESTÄLLNINGAR
UPPDRAGSGIVARE
REFERENSER
MED MERA
 
 
 
 
 

Referenser berättarföreställningar:

"Ann`s performance was captivating.The room was silent as she shared her stories with our audience"
John Groth, Executive Vice President, Rockford Area Convention & Visitors Bureau

"Rockford, Illinois has a strong Swedish heritage and it was wonderful to share Ann Järneströms storytelling abilities with our international audience. It was a memorable evening and a captivating performance"
Mark Podemski, Vice President for Development, Rockford Area Economic Development Council

"Jag har hört Ann Järneström berätta om Följeslagaren för ett stort antal chefer. Berättelsen gav mig bilder som ofta återkommer - bilder om vänskap och ledarskap"
Peter Örn, fd VD Sveriges Radio

”En av våra mest uppskattade och unika aktiviteter hos våra konferensgäster har blivit Ann Järneströms berättarföreställning i bergrummet, där Högakustenbron är förankrad. Bergrummets karga omgivning med hängande stalaktiter och droppande vatten, tillsammans med Anns fantastiska förmåga att trollbinda åhörarna, gör att det skapas en nästan magisk stämning i bergrummet! En oförglömlig upplevelse, även för de mest erfarna konferensgästerna!”
Mats Löfroth, VD Hotell Höga Kusten AB

"Några nyckel ord om vad vi känt efteråt;
Äkthet i en elektronisk och digitalvärld. Förtrollande och mystiskt. Närhet till en tradition från urminnes tid. Fascinerande."
Katarina Levin, Produktchef Bollsta sågverk, SCA Timber

“Ann Järnesteröm berättar en saga så att den griper tag i en, skakar om och får en att skratta, gråta och rysa. Efteråt tänker man länge, länge på den och man märker att den har något med en själv att göra trots att det är troll och prinsessor, pojkar som söker lyckan och karavanförare på scenen. Fast egentligen är alla Ann Järneström. ”
Marie Micaux, Rikspolisstyrelsen

“Det är inte bara en glänsande föreställning som tar ett fast grepp om den som lyssnar under en timme. Anns berättelser är också berörande på ett djupare plan.”
“Om man vill kan man reflektera över hur berättelserna, legenderna, myterna påverkar och har påverkat vårt förhållningssätt, våra val och beslut i tillvaron. Som organisationskonsulter har vi använt berättarföreställningarna i samband med teamutveckling, både som en stunds avslappning, underhållning och för reflektion. Det fungerade bra och var verkligen uppskattat”
William Metz, Organisationskonsult

KONTAKT: Ann Järneström, BerättaMera, Tollsäter 123, SE-870 30 Nordingrå. Tel:+46(0)613-12190, Mobil:46(0)70-258 80 95. E-post