HEM
OM ANN
UTBILDNINGAR
BERÄTTARFÖRESTÄLLNINGAR
UPPDRAGSGIVARE
REFERENSER
MED MERA
 
 
 
 

Referenser Utbildningar:

”Medarbetarna växte synbart under våra två dagar på Björkudden – vi utvecklades både som individer och som grupp. Med hjälp av Ann hittade vi verktygen för att våga, och hon lotsade oss sedan fram längs stigen mot en väl genomförd presentation. Det var ett välrustat och glatt gäng som vände åter mot vardagen”
Maria Östman, Adminstrativ chef, Norra Regionen
Specialpedagogiska skolmyndigheten

"I dag måste varje chef kunna få fram sitt budskap på kort tid och inför många olika målgrupper. Kursen "Retorik för förskolechefer" gav verkligen mina med-arbetare retoriska verktyg och tekniker som är direkt användbara i vardagen. Kursen var utmanande, lustfylld och mycket lärorik. Dagarna varvades med teori, eget arbete, mycket skratt och djupaste allvar. Vi lämnade Björkudden med råg i ryggen, ett leende på läpparna och var och en med en inspelning av sitt eget talande resultat av kursen.."
Ing-Mari Åslund Verksamhetschef Barn och Utbildningsförvaltningen, Sundsvalls Kommun

"Hade förmånen att som deltagare på framgångståget 2010 lyssna på ett föredrag/utbildning med Ann Järneström, vilket jag såg fram emot med skräckblandad förtjusning då jag själv försöker övervinna min scenskräck. Anns engagemang och glädje i berättandet smittade verkligen av sig och jag kom på mig själv att verkligen vilja kasta mig ut på scenen för själv få berätta något. Detta mod tar jag med mig i nya sammanhang och vill tacka dig Ann, för din inspiration""
Martina Gustavsson, Umebo Mäklartjänst

"Kursen var en kick och nytändning för mig. Efter 15 år som lärare och med stor erfarenhet av att stå inför andra och prata behövde jag ändå få nya impulser, och det fick jag."
Anders Ohlsson, Informationschef, Skogsägarna Norrskog, Kramfors

"Tack för kursen. Jag har nämligen idag för första gången i mitt liv hållit ett föredrag och njutit av varenda sekund, tom förberedelserna. Bara det att jag kunde sova hela natten innan, inte vara helt förstörd fram till dess att det var dags är helt suveränt. Men att stå där inför en massa människor och känna att vad roligt det här är, jag kontrollerar hela situationen. Ja, det var en riktig kick som jag kommer att leva länge på."
Carina Karlsson, VD Sollefteå Tryckeri
"

”För oss som guidar gäster bland unik iskonst har utbildningen förstärkt värdet i att vara värd, stoltheten i att få visa något vackert. För mig är fantasin och inlevelsen som Ann förmedlar en helt ny dimension i konsten att tala och presentera. Att själv se det unika fastän det finns i vardagen. Att fascinera genom att uttrycka det magiska magiskt och det vackra vackert”
Anette Brännvall, Guideansvarig ICEHOTEL

"Konsten att tala och konsten att vårda sitt varumärke är två konstarter Ann Järneström behärskar till fullo. Hennes seminarium var inspirerande och fick deltagarna att ta ett steg närmare sin dröm."
Maria Lundkvist, Open For Business, Kramfors

"Vem vill inte bli bättre? Hur kommer det sig att vissa personer upplevs mer intressanta vid presentationer odyl? Ann & Ancy har svar och hjälpmedel som kan hjälpa dig att förstå varför. Bra med övningar så att man direkt kan få feedback på hur man upplevs, vad som är bra, vad man bör tänka på osv. Jag har haft stor hjälp av ordbudgeten samt det andra materialet, risk annars att hamna i samma hjulspår. Kan nog med säkerhet påstå att intressanta presentationer föregås av träning i retorik. Därför anser jag att du skall investera i denna utbildning."
Ingmar Nyberg/Vice VD Cablage Team, Gerdins group

"Efter två engagerande dagar med retorik, berättande och feedback känner jag att jag kan få människor att lyssna bättre till det jag vill förmedla. "
Annika Edlund, projektledare Landstinget Västernorrland

KONTAKT: Ann Järneström, BerättaMera, Tollsäter 123, SE-870 30 Nordingrå. Tel:+46(0)613-12190, Mobil:46(0)70-258 80 95. E-post