HEM
OM ANN
UTBILDNINGAR
BERÄTTARFÖRESTÄLLNINGAR
UPPDRAGSGIVARE
REFERENSER
MED MERA

Om berättarföreställningar:

"Första gången jag hörde Ann blev jag förvånad. Inte hade jag trott att det skulle gå att berätta gamla sagor för en stor publik, den gången några hundra, så att alla satt knäpp tysta och dessutom tyckte att det var spännande. Men det gick. Och Anns sätt att göra det var naturligtvis lika viktigt som sagan i sig. Sedan har jag hört henne göra om det och effekten har varit densamma. Andäktigt lyssnande åhörare, förtätad stämning, spänning i luften. Och efteråt kommentarer och diskussion. För det som gör att de gamla sagorna lever än är förstås att de är evigt aktuella, handlar om allmänmänskliga problem som inte är bundna till tid och plats. Vad kan man mer begära av god underhållning?"
Bengt Westerberg, f.d. socialminister

Om utbildningar:

"Vi anlitade Ann för att spetsa till våra presentationer inför vårt årsmöte, som vi i processen också kom att döpa till Årets möte. Vi fick inspiration, handfasta tips och personlig coaching som lyfte oss över förväntan. Vårt årsmöte kom att bli en fest och inspiration inte bara för oss som presenterade utan i allra högsta grad också för våra gäster. Tack Ann för att du var vår coach i processen!"
Kirsi Allberg, Kommunikationsstrateg, Kommunförbundet Väster
norrland

KONTAKT: Ann Järneström, BerättaMera, Tollsäter 123, SE-870 30 Nordingrå. Tel:+46(0)613-12190, Mobil:46(0)70-258 80 95. E-post